Αριστοτέλης Βάθης : Ψυχίατρος - ΨυχοθεραπευτήςΒιογραφικό - Σπουδές

Ο γιατρός διαθέτει πλούσιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με σπουδές στις επιστήμες της Υγείας, εργάζεται ολιστικά & συνθετικά αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους ψυχοθεραπείας και ενδυνάμωσης, προσαρμόζοντας κάθε παρέμβαση στις ανάγκες, στην προσωπικότητα και το αίτημα του θεραπευόμενου. Η προσωπική του προσέγγιση είναι συνθετική, υπερβαίνει τα όρια του παραδοσιακού ψυχιάτρου και εμπλουτίζεται με σύγχρονες μεθόδους.

 • Διαβάστε σχόλια θεραπευομένων για τον γιατρό.

  Ο γιατρός γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική εξ'ολοκλήρου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Αιγινητείου (Αθήνα). Ταυτόχρονα με την ειδίκευση της Ψυχιατρικής, εκπαιδεύτηκε στη Ψυχοθεραπεία (Συστημική, Γνωσιακή, Ψυχανάλυση) και είναι πιστοποιημένος συστημικός-οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής. Ακολούθησε εξειδίκευση στην θεραπεία ψυχικών τραυμάτων EMDR, στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT), στο Life Coaching και στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα παρακολούθησε σπουδές στην ομοιοπαθητική (μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πολλά άλλα μακρόχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα, συνολικά εκπαίδευση άνω της δεκαετίας), ενώ είχε προηγηθεί και λήψη πτυχίου Βιοχημείας & Φυσιολογίας στην Αγγλία.

  Ιατρική: Ιατρική Σχολή Αθηνών
  Ψυχιατρική: Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Αθήνα
  Ψυχοθεραπεία (Συστημική/Οικογενειακή): Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, Αθήνα
  Βιοχημεία: Πανεπιστήμιο Cardiff, Αγγλία, BSc
  Ομοιοπαθητική: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μεταπτυχιακό (Μάστερ/MSc)  Ομοιοπαθητική:


  Μεταπτυχιακό (Μάστερ, MSc) Κλασικής Ομοιοπαθητικής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
  3-χρονη εκπαίδευση από την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.)


  Ο ιατρός Αριστοτέλης Βάθης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ, 2006-2017) και τ.εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Διεθνή Ενωση Ομοιοπαθητικών Γιατρών (Liga Medicorum Homoeopathica Internationalis LMHI, NVP for Greece, 2009-2016).

  Το 2007 ανέλαβε την ιατρική επιμέλεια του βιβλίου "Ομοιοπαθητική: υπόσχεση πραγματικής ίασης"

  Το 2006 δημιούργησε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ), της επίσημης ιστοσελίδας των Ελλήνων Ομοιοπαθητικών Ιατρών και διατελεί έκτοτε διαχειριστής (webmaster).

  Ιατρικοί Σύλλογοι:

  Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.)

  Μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (Ε.Ψ.Ε.)

  Mέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.)
  (και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ο.Ι.)

  τ.Εκπρόσωπος της Ελλάδας (NVP) στην Διεθνή Ένωση Ομοιοπαθητικών Γιατρών (Liga Medicorum Homoeopathica Internationalis, LMHI)

  Σύλλογοι Ψυχοθεραπείας:

  Μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Ψυχοθεραπείας (E.A.P.)

  Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Θ.)

  Μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Οικογενειακής Θεραπείας (E.F.T.A.)