Κάνε το Τεστ
Eviol sleep well, Αϋπνία, Ύπνος, Συμπλήρωμα διατροφής

Eviol Sleep Well

Eviol Sleep Well

Το Eviol Sleep Well είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση προβλημάτων του ύπνου. Περιέχει ένα συνδυασμό μελατονίνης και βαλεριάνας, αντιμετωπίζει την αϋπνία και βελτιώνει την υποκειμενική ποιότητα του ύπνου.

Μορφή ποσότητα Τιμή
Κάψουλα EVIOL SLEEP WELL ΒΤx30 7 ευρώ
Κάψουλα EVIOL SLEEP WELL ΒΤx60 12 ευρώ

Που μπορεί να βοηθήσει το Eviol Sleep Well

Μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις:

  • αϋπνίας, διαταραχών του ύπνου
  • σε προβλήματα ύπνου που σχετίζονται με το άγχος
  • όσους ταξιδεύουν σε μακρινούς προορισμούς (jet lag)
  • όσους εργάζονται σε ακανόνιστες βάρδιες

Δοσολογία

Παίρνετε μία κάψουλα την ημέρα μετά τo βραδινό γεύμα, πριν την ώρα του ύπνου.

Πως βοηθάει το Eviol Sleep Well

Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1 mg μελατονίνης και 100 mg εκχύλισμα βαλεριάνας.

Μελατονίνη: παράγεται στον ανθρώπινο οργανισμό από την επίφυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και βοηθάει στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου και αφύπνισης. Εμπλέκεται στη διατήρηση του ομαλού κιρκάδιου ρυθμού (βιολογικό ρολόι του οργανισμού) που παίζει καθοριστικό ρόλο για το φυσιολογικό ύπνο.

Η μελατονίνη συμβάλλει:

  • Στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί.
  • Στην ανακούφιση από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού (jet lag).

Βαλεριάνα: είναι ένα παραδοσιακό φυτό ευρέως χρησιμοποιούμενο για την ανακούφιση από το στρες και την αϋπνία.

Eviol sleep well, Χάπια, Αϋπνία, Ύπνος, Συμπλήρωμα διατροφής

Παρενέργειες Eviol Sleep Well

Ενώ το EVIOL Sleep Well μπορεί να είναι ευεργετικό για τη ρύθμιση του ύπνου, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πιθανές παρενέργειες όπως υπνηλία, ζάλη και γαστρεντερικές διαταραχές.

Το προϊόν περιέχει έλαιο και λεκιθίνη σόγιας. Αν είστε αλλεργικός στη σόγια, μην χρη­σιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Δεν θα πρέπει να χρη­σιμοποιείται παράλληλα με αλκοόλ, υπνωτικά, ηρεμι­στικά ή άλλα κατασταλτικά σκευάσματα.

Παιδιά κάτω των 18 ετών να μην το χρησιμοποιούν.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρό­ληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβου­λευτείτε τον ψυχίατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αντιμετώπιση αϋπνίας και άγχους

Για την αντιμετώπιση της αϋπνίας, του άγχους/στρες και ενίσχυση του οργανισμού γενικότερα υπάρχουν και άλλες φυσικές, αποτελεσματικές λύσεις.

Μέθοδος Αντιμετώπιση αϋπνίας και άγχους
Ψυχοθεραπεία με την ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την αϋπνία αποτελεσματικά και μόνιμα, διερευνώντας και αντιμετωπίζοντας τα πραγματικά αίτια της αϋπνίας και όχι απλά τα συμπτώματα.
EMDR Το EMDR είναι μια ειδική ψυχοθεραπευτική τεχνική που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων/τραυματικών βιωμάτων (όπως πένθος, χωρισμοί, ατυχήματα, κα) που μπορεί να αποτελούν τη ρίζα της αϋπνίας.
Ομοιοπαθητική και Βελονισμός η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να δώσουν τη λύση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν έχουν παρενέργειες, και μπορούν να συνδυαστούν με άλλα συμπληρώματα, όπως το Valmane, όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Κατηγορία: