Κάνε το Τεστ
Eviol Natural Calm, Εβιολ, Νατουραλ Καλμ

Eviol Natural Calm – αντιμετώπιση άγχους, στρες, κόπωσης

Eviol Natural Calm

Το EVIOL Natural Calm αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, ένα συνδυασμό συστατικών που συμβάλλουν στη καλύτερη ψυχολογία και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συμβάλλει επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Το EVIOL Natural Calm περιέχει:

Μπορεί να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενέργειας και ψυχικής διάθεσης, που αισθάνονται κούραση και κόπωση, που αντιμετωπίζουν έντονο στρες στην καθημερινότητά τους, άτομα με νευρολογικές διαταραχές, και άτομα με έντονη καθημερινότητα.

Μορφή ποσότητα Τιμή
Κάψουλα EVIOL Natural Calm ΒΤx30 13 ευρώ

Μηχανισμός δράσης

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και παίζει ρόλο στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Το φολικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των αμινοξέων.

Δοσολογία Eviol Brain Function

Ενήλικες και παιδιά άνω των 18 ετών: 1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.

Eviol Natural Calm, Χάπια, Εβιολ, Νατουραλ Καλμ

Κάθε κάψουλα EVIOL Natural Calm περιέχει:

Συστατικό Ποσότητα Ημερήσιες ανάγκες
Αιθέριο έλαιο λεβάντας 7,5mg  -
Ξηρό εκχύλισμα βαλεριάνας 50mg  -
Ξηρό εκχύλισμα πασσιφλόρας 70mg  -
Βιταμίνη Β6 1,4mg 100%
Φολικό οξύ 200mg 100%
Βιταμίνη Β12 12,5mg 500%

Δεν περιέχει ζάχαρη & γλουτένη

Παρενέργειες - προφυλάξεις

Το σκεύασμα αυτό δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του, όπως και παράλληλα με αλκοόλ, υπνωτικά, ηρεμιστικά ή άλλα κατασταλτικά σκευάσματα.

Το σκεύασμα αυτό μπορεί να προκαλέσει υπνηλία, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση και στον χειρισμό μηχανημάτων μετά τη λήψη του.

Το σκεύασμα αυτό δε θα πρέπει να χρησιμοποιείται από αλλεργικούς στη σόγια.

Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία μιας ανθρώπινης νόσου.

Ενίσχυση του οργανισμού

Αν θέλετε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας και να καταπολεμήσετε το άγχος και άλλα προβλήματα, υπάρχουν αποτελεσματικές φυσικές επιλογές όπως η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ, που είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για την υγεία και την ευεξία μας.

Κατηγορία: